De Zingende Mannen triomferen: Eerste Plaats in de LRL Top 111 met 'D'n Ürgelman van Laoneke

4 feb 2024

Wat een feest! Met trots delen we het geweldige nieuws dat De Zingende Mannen de eerste plaats hebben veroverd in de LRL Top 111 met ons oorwurm "D'n Ürgelman van Laoneke"! Dit is niet alleen onze overwinning; het is een viering van vriendschap en muzikale passie.

Carnavalsvreugde in Rekem

Lokale Radio Lanaken (LRL) zorgt jaarlijks voor een explosie van vreugde met de Top 111. Luisteraars kunnen hun favoriete carnavalsnummers kiezen.

Op 4 februari bereikte de vreugde haar hoogtepunt tijdens de grandioze Top 111 boetezitting in Karnavalsdorp Rekem. Het was een avond vol spanning, verwachting en ongeëvenaarde feestvreugde. De Zingende Mannen stonden in het middelpunt van de belangstelling en mochten de felbegeerde eerste plaats in ontvangst nemen.

Beluister 'D'n Ürgelman van Laoneke'

Voor degenen die nog niet hebben geluisterd naar het nummer dat ons de overwinning bracht, nodigen we jullie uit om "D'n Ürgelman van Laoneke" te beluisteren op SoundCloud. 

Luister hier naar 'D'n Ürgelman van Laoneke'

Een Warme Dank aan Stefan Christoffels

Te midden van deze festiviteiten willen we een speciale vermelding maken en onze dank uitspreken aan Stefan Christoffels, die met zijn prachtige orgelspel een onmisbare bijdrage heeft geleverd aan de magie van "D'n Ürgelman van Laoneke". Stefan, jouw talent en passie hebben onze muziek naar nieuwe hoogten getild, en we zijn ontzettend dankbaar voor jouw bijdrage.

Een Woord van Dank aan Jullie

Onze geweldige fans, jullie zijn de drijvende kracht achter De Zingende Mannen. Jullie enthousiasme, steun en liefde voor onze muziek hebben deze overwinning mogelijk gemaakt. Samen hebben we een feestelijke sfeer gecreëerd die ons dichter bij elkaar heeft gebracht.

LRL Radio, Bedankt!

Een speciale dank gaat uit naar Lokale Radio Lanaken voor het organiseren van dit geweldige evenement. De LRL Top 111 brengt niet alleen artiesten en luisteraars samen, maar creëert ook een onvergetelijke ervaring voor iedereen die betrokken is.

Wat Nu?

Met deze overwinning in ons hart kijken we vol enthousiasme naar de toekomst. We zullen blijven werken aan nieuwe muzikale avonturen om jullie te verrassen en te vermaken. Kom naar één van onze talrijke optredens of nog beter, boek ons!

Dank jullie wel voor deze onvergetelijke triomf!

Deel dit artikel

Vorig artikel

October 23, 2023 • 11:29AM

Volgend artikel

April 22, 2024 • 5:50PM

From Our Blog