Blog

We zijn geselecteerd voor de WUNDERBAR BAND!

Groot nieuws vanuit het kamp van De Zingende Mannen! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zijn geselecteerd om deel uit te maken van de WUNDERBAR BAND. Met onze passie voor muziek en liefde voor de Rode Duivels hebben we de jury weten te overtuigen.


De Zingende Mannen triomferen: Eerste Plaats in de LRL Top 111 met 'D'n Ürgelman van Laoneke

Wat een feest! Met trots delen we het geweldige nieuws dat De Zingende Mannen de eerste plaats hebben veroverd in de LRL Top 111 met ons oorwurm "D'n Ürgelman van Laoneke"! Dit is niet alleen onze overwinning; het is een viering van vriendschap en muzikale passie.


Jeneverfeesten 2023: De regen kon ons niet stoppen

Lees meer over onze muzikale dag op de Jeneverfeesten 2023 en hoe we, ondanks de regen, de straten van Hasselt in een feest veranderden.


De Braderie-Special-Zomertour Extravaganza!

Wat een onvergetelijke reis vol muziek, plezier en gekkigheid, want het was weer de  tijd voor de jaarlijkse braderieen en we zijn blij dat we er weer mochten bijzijn! Onze vrolijke bende heeft onlangs opgetreden op maar liefst drie braderies, en ik kan jullie vertellen, het was een absoluut feest met slachtoffers zoals dansschoenen en schorre stemmen. hier een klein verslag van onze avonturen!

Een Magische Samensmelting van Ambiance en Harmonie

Het was een avond vol muzikale betovering en onvergetelijke momenten toen De Zingende Mannen, het sprankelende ambiancekoor, en JEGA, de jeugdwerking van KHWdM Lanaken onder leiding van dirigent Yentl Vanderlinden, gezamenlijk optraden. Met een mix van klassiekers en moderne hits, brachten ze het publiek in vervoering en creëerden ze een unieke muzikale ervaring die nog lang zal nagalmen.