Blog

Jeneverfeesten 2023: De regen kon ons niet stoppen

Lees meer over onze muzikale dag op de Jeneverfeesten 2023 en hoe we, ondanks de regen, de straten van Hasselt in een feest veranderden.


Swingen en Zingen bij Het Reuze(n)ontbijt

Duik met ons in de heerlijke herinneringen aan het Reuze(n)ontbijt, waar De Zingende Mannen de hoofdrol speelden en waar zelfs Balthasar Boma himself ons podium van de straatstenen betrad. Ontdek hoe een speciaal lied voor de orgelman van Lanaken een schot in de roos werd


Een Magische Samensmelting van Ambiance en Harmonie

Het was een avond vol muzikale betovering en onvergetelijke momenten toen De Zingende Mannen, het sprankelende ambiancekoor, en JEGA, de jeugdwerking van KHWdM Lanaken onder leiding van dirigent Yentl Vanderlinden, gezamenlijk optraden. Met een mix van klassiekers en moderne hits, brachten ze het publiek in vervoering en creëerden ze een unieke muzikale ervaring die nog lang zal nagalmen.


Swingende zondagmiddag bij De Krieckaert!

Op een zonnige zondagmiddag waren De Zingende Mannen de sterren van de dag bij Taverne De Krieckaert in Gellik. Met onze wervelende optreden hebben we de sfeer er flink in gebracht en iedereen laten genieten van de heerlijke muziek. Ambiance was het toverwoord en daarom hebben we swingende medleys zoals de drink medley, lalala medley en duitse medley gezongen.

De Zingende Mannen zorgen voor spektakel tijdens Fashion & Bubbles in Bilzen

Op zaterdag 11 maart was het centrum van Bilzen omgetoverd tot een waar modewalhalla tijdens het evenement "Fashion & Bubbles". De Zingende Mannen uit Lanaken waren hierbij aanwezig om de shoppers te voorzien van muzikaal entertainment en dit bleek een groot succes te zijn.