Sponsors van De Zingende Mannen

Hallo allemaal! Het is tijd om onze helden te bedanken, de patsers die ons mannenkoor “De Zingende Mannen” steunen. Dankzij hun geweldige bijdrage kunnen wij onze muziekinstallatie upgraden en onze tent en accessoires vervangen. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ons geholpen om onze sociale media kanalen te laten groeien, waardoor we een nog groter publiek kunnen bereiken. We zijn hun enorm dankbaar en hopen dat ze bij ons blijven voor deze fantastische muzikale reis. Jullie zijn de beste!

Wil jij ook een patsertje worden en ons mannenkoor ondersteunen? Of je nu een groot bedrijf hebt of een individuele muziekliefhebber bent, elke bijdrage telt! Ontdek hier hoe jij ons kan sponsoren en een deel kan uitmaken van ons fantastische muzikale avontuur. Samen zingen we het hoogste lied!

 

Hoofdsponsors

Gemeente Lanaken

Wat een fantastische manier om te laten zien dat onze gemeente trots is op De Zingende Mannen, en wat een geweldige manier om onze zangkunsten te ondersteunen. Lanaken stuurt zijn zonen uit, en we gaan niet onvoorbereid op pad.

Dankzij de steun van onze gemeente kunnen we ons volledig concentreren op het zingen van de meest prachtige nummers. En als we zeggen prachtig, bedoelen we natuurlijk het soort nummers dat zelfs de meest verstokte criticus zou doen smelten.

We zijn zeer dankbaar voor de steun van de gemeente Lanaken. Dankzij hen kunnen we ons blijven ontwikkelen en groeien als mannenkoor en kunnen we nog veel smiles tevoorschijn toveren in ons publiek!

https://www.lanaken.be

CultuurCafé Lanaken

YES! Ons stamcafé, CultuurCafé Lanaken, is onze nieuwe hoofdsponsor en we zijn zo trots en enthousiast! Het is alsof ons mannenkoor nu zijn eigen 'kantine' heeft waar we ons kunnen ontspannen na een repetitie en genieten van onze favoriete drankjes en hapjes.

Lupe en Willy voorzien ons met een lach van vaten vol bier en kruiwagens vol bitterballen, waardoor we ons helemaal kunnen opladen voor onze volgende repetitie. En als we dan spontaan beginnen te zingen, is het geweldig om te zien hoe het café oplicht en de sfeer nog meer bruisend wordt.

We zijn enorm dankbaar voor de steun van CultuurCafé Lanaken als onze hoofdsponsor en we zijn er klaar voor om nog meer smiles op de gezichten van ons publiek te toveren!

https://www.facebook.com/CultuurCafeLanaken/

Paul Martens Engineering

We hebben een nieuwe hoofdsponsor: Paul Martens Engineering! Deze vakman is altijd op zoek naar de beste oplossingen bij zowel mono- en multidisciplinaire projecten. Hij doet niet alleen de voorbereiding en planning, maar analyseert ook problemen, zet engineeringpakketten op en voert tests uit.

En alsof dat nog niet genoeg is, kan zomaar de hele documentenstroom en de contacten met leveranciers en machinebouwers door hem opgevolgd worden.

Kortom, Paul Martens is altijd toegevoegde waarde bij al uw projecten! Met zo'n geweldige sponsor kunnen we ons vol vertrouwen richten op onze zangkunsten. 

https://www.linkedin.com/in/paul-martens-207494a8/

Sponsors

Sympathisanten