Sponsor De Zingende Mannen

Ben jij helemaal fan van onze vereniging en wil je ons graag steunen? Dan hebben wij goed nieuws! Wij bieden namelijk verschillende formules aan waarmee jij ons kan ondersteunen. Maar let op, wij zoeken geen overvloed aan sponsoren, slechts een selectie van maximaal tien bedrijven. Op die manier willen wij gericht investeren in onze vereniging, met als doel het verstevigen van onze werking door middel van technische voorzieningen zoals een muziekinstallatie, tent en accessoires. En het leuke is dat we jouw naam, logo en/of slogan hierbij vermelden, waardoor jij ook nog eens extra bekendheid genereert.

Wat wij belangrijk vinden? Een gezellige sfeer, een groep met beleving, uitstraling en een laagdrempelig meezing gehalte. Dat zijn de waarden die wij graag uitdragen en waar wij voor staan. We vinden het ook belangrijk om minimaal 15 tot 20 publieke optredens per jaar te verzorgen, zodat we een breed publiek kunnen bereiken in zowel Nederland als België. Zo waren we bijvoorbeeld onlangs te bewonderen in het VTM nieuws op 26 februari 2023. Geweldig toch?!

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn we ook actief op verschillende sociale kanalen zoals onze website, Facebook, Instagram en YouTube. Zo blijf je altijd op de hoogte van al onze optredens en andere activiteiten. Kortom, wij zorgen voor de gezelligheid en jij kan ons daarbij helpen door ons te steunen. Wat wil je nog meer?

Als sponsor ontvang je van ons een fiscaal attest waarmee je de gift kan opnemen in je belastingaangifte. Op die manier kan je als sponsor ook genieten van fiscale voordelen. Zo zorgen we er samen voor dat onze vereniging kan blijven groeien en bloeien.

Helemaal verkocht aan ons? Neem dan snel contact op!

Sponsor (€250)

Vermelding op alle communicatie, website, Facebook, Instagram, YouTube voor 1 jaar.

Link naar jullie website.

Sympathisant

Onze vereniging op een spontane manier steunen? Dat kan! Of het nu gaat om een kleine of grote gift, alle beetjes helpen. Met jouw steun kunnen wij blijven werken aan onze gezellige ambiance, groepsbeleving en natuurlijk ons lage drempel meezing gehalte. Dus waar wacht je nog op? Steun ons vandaag nog en draag bij aan onze muzikale avonturen!

Ons rekeningnummer:
KBC BE81 7340 5950 1324