Swingen en Zingen bij Het Reuze(n)ontbijt

30 sep 2023

Wat een geweldig weekend was het bij het Reuze(n)ontbijt in Lanaken! De Zingende Mannen hebben het hartje van Lanaken laten swingen en zingen alsof er geen morgen was. Maar laten we eerst eens teruggaan naar het begin van deze fantastische dag.

Opwarmen met Ontbijt en Melodieën

We begonnen de ochtend met lange tafels vol ontbijtgangers die zich tegoed deden aan heerlijke lekkernijen. Terwijl we genoten van ons ontbijt, zorgden De Zingende Mannen voor de perfecte sfeer met medleys en meezingers die hele tafels aan het sjoenkelen brachten. Het was alsof de zon al vroeg opkwam, zelfs als het weer een beetje bewolkt was!

De Onvergetelijke Balthasar Boma

Een van de absolute hoogtepunten van de dag was de verrassingsgast: Balthasar Boma, de legendarische figuur uit F.C. De Kampioenen. Hij stapte ons podium van de straatstenen mee op en zong een aantal medleys met ons mee. Het was een moment om nooit te vergeten en we zijn vereerd om hem nu officieel lid is van De Zingende Mannen te noemen. We maakten dit officieel door hem de enige echte speldbutton van De Zingende Mannen op te spelden. We verwachten hem binnen twee weken op onze eerste repetitie. Laten we hopen dat hij de rest van de ploeg meebrengt voor wat extra ambiance!

Een Lied voor de Orgelman van Lanaken

Een ander hoogtepunt was het lied dat we speciaal hadden gemaakt voor de orgelman van Lanaken. Het was voor ons allemaal best spannend om dit nummer voor het eerst live te brengen, maar het bleek een schot in de roos te zijn! Het publiek genoot met volle teugen, en dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen.

Kortom, het Reuze(n)ontbijt in Lanaken was een dag vol muziek, plezier en verbondenheid. We willen iedereen bedanken die erbij was en die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement. Laten we hopen dat we nog veel meer van deze dagen mogen beleven in de toekomst. En wie weet, misschien zien we Balthasar Boma binnenkort wel verschijnen op onze repetitie - we hebben alvast een extra pint en boekske met teksten voor hem klaarstaan!

Zie ook:
Reuzendag lokt veel volk naar Lanaken: zelfs meneer Boma komt een kijkje nemen - HBVL

Deel dit artikel

Vorig artikel

September 10, 2023 • 9:06PM

Volgend artikel

October 23, 2023 • 11:29AM

From Our Blog