De Braderie-Special-Zomertour Extravaganza!

26 jun 2023

Wat een onvergetelijke reis vol muziek, plezier en gekkigheid, want het was weer de  tijd voor de jaarlijkse braderieen en we zijn blij dat we er weer mochten bijzijn! Onze vrolijke bende heeft onlangs opgetreden op maar liefst drie braderies, en ik kan jullie vertellen, het was een absoluut feest met slachtoffers zoals dansschoenen en schorre stemmen. hier een klein verslag van onze avonturen!

IMG_3364.jpg
We beginnen onze reis in het charmante Wellen op 17 juni. Het weer was perfect, en de Zingende Mannen waren in topvorm. Terwijl we het podium van de straatstenen beklommen, trilden de stoffige marktkramen van de energie die deze mannen uitstraalden. We begonnen met een klassieker, De Drinkmedley, die iedereen kent. En binnen de kortste keren kregen we de menigte mee op gang en leek heel de stad te zingen!

Op 23 juni was het tijd voor de volgende stop: Zonhoven Trapt Door! Deze braderie staat bekend om zijn originele activiteiten, en met de Zingende Mannen op het programma wisten we dat dit een evenement zou zijn om nooit te vergeten. We zongen onze meest aanstekelijke nummer dat iedereen liet springen en dansen alsof er geen morgen was. 

IMG_wellen.jpgOnze laatste halte bracht ons naar onze bakermat Lanaken op 25 juni. De Zingende Mannen hadden nog steeds de energie van een kudde op hol geslagen geiten en lieten dit meteen merken door nog eens de "Lanakermedley" te zingen (Een specialleke voor onze thuishaven). Het publiek was begon mee te zingen op volle kracht. De lokale politie moest ingrijpen om het verkeer in goede banen te leiden...Allé ja niet persé omwille van ons optreden hé, het is nu eenmaal hun job maar het klinkt wel leuk om dit te zeggen! 

De warmte kon de pret niet drukken, want de mannen zorgden ervoor dat iedereen lachte en zich amuseerde. We sloten ons optreden af met een geweldige medley van Vlaamse klassiekers, waarbij we alle registers openden en de hoge noten raakten alsof het niets was. Het was een waardige afsluiting van een onvergetelijke barderie-zomertour! 

Deel dit artikel

From Our Blog