De Zingende Mannen zorgen voor hilariteit en ambiance tijdens Gluren Bij De Buren in Maastricht!

2 jul 2023

Het is weer tijd om jullie te trakteren op een nieuw avontuur van de enige echte Zingende Mannen. Deze keer namen we Maastricht over tijdens het nationale evenement Gluren Bij De Buren. En wat een spektakel was da!

Als ware muzikale ambassadeurs uit België, werden we hartelijk ontvangen in Maastricht deur onze gastheer- en vrouw, Mason en Emily, uit het verre Amerika. Dit dynamisch koppel was vastbesloten om mee te doen aan Gluren Bij De Buren en dat deden ze met volle overgave. We waren zo onder de indruk van hun enthousiasme da we ervoor zorgden dat ze een onvergetelijke ervaring zouden hebben met De Zingende Mannen.357432446_719925743474510_9148119545771857886_n.jpg

Met onze stemmen scherp en onze dansmoves klaar voor actie, begonnen we aan onze eerste set van 30 minuten. We openden met een knallende "Drink Medley" - een ode aan alle overheerlijke drankjes die ons publiek op de gezellige terrasjes van Maastricht kunnen drinken.

Naarmate de middag vorderde, brachten we een eerbetoon aan enkele van de grootste hits uit de Duitse muziekcultuur. Van schlagers tot bruisende polka's, we konden zien dat het publiek echt genoot van onze Duitse Medley. We hebben zelfs een spontane polonaise gezien. Wat een feest!

Maar wacht, da was nog nie alles! We brachten ook een Abba Medley ten gehore, waarbij we ons nog net niet in echte disco-outfits hadden gehuld, maar dat liet ons publiek niet om te swingen, maar ook lachen. Terwijl we onze Dancing Queen van de straat hadden geplukt, lieten sommige mensen het nie na om ook hun eigen innerlijke Dancing Queen naar boven te halen. Laten we zeggen dat er enkele onverwachte talenten in Maastricht zijn!

Onze Doe Maar Medley zorgde voor een flinke dosis jeugdsentiment, met hits als "Sinds een dag of 2" en "De Bom" die het publiek terugvoerden naar de goeie oude tijd. Er werd flink meegezongen en gedanst. Maastricht, jullie rocken!356424387_719925930141158_3451698952651160630_n.jpg

En alsof dat nog nie genoeg was, sloten we de show af met een spetterende La-La-La Medley, een medley met enkel tekst die enkel uit La La La bestaat en de hele buurt deed enthousiast meedoen met de "la-la-la's". Het was één groot zangfestijn!

Het publiek genoot met volle teugen van de gezelligheid en ambiance waar De Zingende Mannen om bekend stoan. We zagen glimlachen, hoorden luid gelach en zagen zelfs een paar danskoningen en -koninginnen opstaan. Een prachtig optreden alweer!

Dus bedankt, Maastricht, voor jullie warme ontvangst en jullie enthousiasme. Jullie hebben ons hart alweer gestolen! Blijf zingen, blijf lachen en vergeet nooit da De Zingende Mannen altijd klaar staan om jullie feestjes naar een hoger niveau te tillen. Tot de volgende keer!

Deel dit artikel

Vorig artikel

June 26, 2023 • 10:26PM

Volgend artikel

September 10, 2023 • 9:06PM

From Our Blog