De Zingende Mannen zorgen voor spektakel tijdens Fashion & Bubbles in Bilzen

11 mrt 2023

Op zaterdag 11 maart was het centrum van Bilzen omgetoverd tot een waar modewalhalla tijdens het evenement "Fashion & Bubbles". De Zingende Mannen uit Lanaken waren hierbij aanwezig om de shoppers te voorzien van muzikaal entertainment en dit bleek een groot succes te zijn.

Met hun opvallende outfits en krachtige stemmen zetten de mannen de winkelstraten op stelten en trokken ze de aandacht van menig voorbijganger. Maar het hoogtepunt van de dag was toch wel het verrassingsbezoek van zanger Bart Kaëll en TV-gezicht Luc Appermont. De mannen hadden dit niet verwacht en waren dan ook aangenaam verrast, wat voor een uniek en magisch moment zorgde.

Het publiek was in grote getale aanwezig en genoot met volle teugen van de muziek. Er werd volop meegezongen en gedanst en er waren vele lachende gezichten te zien. De sfeer zat er dan ook goed in en de mannen kregen dan ook veel complimenten en enthousiaste reacties van het publiek.

De Zingende Mannen zijn dan ook trots op hun optreden tijdens Fashion & Bubbles in Bilzen. Het was een fantastische dag vol muziek en plezier. Het is dan ook zeker uitkijken naar een volgende optreden in de winkelstraten van Bilzen!

Deel dit artikel

Vorig artikel

March 5, 2023 • 12:12AM

Volgend artikel

April 30, 2023 • 6:21PM

From Our Blog