Swingende zondagmiddag bij De Krieckaert!

30 apr 2023

Op een zonnige zondagmiddag waren De Zingende Mannen de sterren van de dag bij Taverne De Krieckaert in Gellik. Met onze wervelende optreden hebben we de sfeer er flink in gebracht en iedereen laten genieten van de heerlijke muziek. Ambiance was het toverwoord en daarom hebben we swingende medleys zoals de drink medley, lalala medley en duitse medley gezongen.

Het publiek genoot met volle teugen van onze muziek en het terras was de hele middag gevuld met lachende mensen. We lieten niemand onberoerd.

Tijdens ons optreden stonden we ook even stil bij het vertrek van Leny en Dion en de overdracht van de taverne aan de nieuwe uitbaters. We hebben samen met het publiek geproost op het verleden en de toekomst van Taverne De Krieckaert.

Al met al was het een spectaculaire middag die nog lang in het geheugen zal blijven hangen. De Zingende Mannen hebben laten zien wat ze in huis hebben en de sfeer naar ongekende hoogte gebracht. We willen Leny en Dion bedanken voor de geweldige tijd en wensen de nieuwe uitbaters veel succes voor de toekomst!

Deel dit artikel

Vorig artikel

March 11, 2023 • 10:07PM

Volgend artikel

May 13, 2023 • 11:03PM

From Our Blog